SZABADULJ MEG

A felesleges elektronikai hulladéktól!

A telephelyet a Közép-Dunántúlon Bodajk községben létesítettük.

Az üzem rendelkezik önálló víz, gáz és elektromos hálózattal, teljes területén csatornázott. A telephely az utcafronton két helyen rendelkezik nagy tehergépjárművek közlekedésére is alkalmas bejárattal, a havi 7-8 kamion érkeztetése nem okoz gondot.

Az épületek közötti terület jelentős részét beton térburkolat fedi, az egyéb területek is rendezettek. Az áramellátás a saját tulajdonú 2.000 kVA teljesítményű transzformátor állomásról, a teljes körűen kiépített hálózaton keresztül történik. Fentieken túl a telephely tüzivíz hálózattal, térvilágítási hálózattal valamint esővíz elvezető hálózattal rendelkezik. Az üzem ezen kívül rendelkezik a szétszereléshez szükséges az összes csarnokban kiépített sűrített levegő hálózattal, valamint az ehhez kapcsolódó működő kompresszor házzal. A csarnokok alkalmasak arra, hogy a zárt konténerben érkező árut befogadja. Az üzemben kialakítottuk (szerelő padok, szétszerelő egységek beállításával, stb.) a szétszerelés végzésének feltételeit. A szétszerelés sűrített levegős kéziszerszámokkal történik (durva bontás), a jövőben a feldolgozottságot gépesítéssel növeljük.

Az áramellátás a saját tulajdonú 2.000 kVA teljesítményű transzformátor állomásról, a teljes körűen kiépített hálózaton keresztül történik. Fentieken túl a telephely tűzivíz hálózattal, valamint térvilágítási hálózattal rendelkezik. Az üzem ezen kívül rendelkezik a szétszereléshez szükséges az összes csarnokban kiépített sűrített levegő hálózattal, valamint az ehhez kapcsolódó működő kompresszor házzal.

Az üzemben kialakítottuk (szerelő padok, szétszerelő egységek beállításával, stb.) a szétszerelés végzésének feltételeit. A csarnokok alkalmasak arra, hogy a zárt konténerben érkező árut befogadja.

Created by: BLOKK MEDIA ZRT.